
Συσκευές & Αξεσουάρ
芋頭三菇羹
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 人份
Υλικά
-
油10 克
-
紅蘿蔔 切丁20 克
-
新鮮香菇 切丁6 朵
-
蘑菇 切丁6 朵
-
新鮮草菇6 朵
-
水800 克
-
芋頭 去皮、切塊(約1.5公分)300 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
太白粉 加100克水調勻1 大匙
-
新鮮香菜5 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
70 kcal /
293 kJ
Πρωτεΐνη
1.275 g
Λιπαρά
1.712 g
Υδατάνθρακες
12.337 g
Φυτικές ίνες
1.214 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季家常菜
71 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν