
Συσκευές & Αξεσουάρ
紅燒獅子頭
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
獅子頭
-
蔥 ,切段30 克
-
薑 ,切小塊100 克
-
水50 克
-
新鮮荸薺 ,去皮,切塊8 顆
-
豬絞肉900 克
-
紹興酒20 克
-
醬油45 克
-
白胡椒粉1 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
蛋1 顆
-
太白粉3 大匙
-
蔥 ,切蔥花20 克
-
油 (油炸用)500 克
-
蛋 ,打成蛋液2 顆
烹煮
-
油15 克
-
薑 ,切片15 克
-
蝦米50 克
-
乾香菇 ,洗淨,泡軟8 朵
-
乾干貝 ,洗淨,泡軟6 顆
-
大白菜 ,切大片500 克
-
紹興酒30 克
-
高湯200 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
758 kcal /
3168.3 kJ
Πρωτεΐνη
70.4 g
Λιπαρά
41.3 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
416.2 g
Νάτριο
1885.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

星級主廚 - 吳宜玲
4 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν