
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rucola-Risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl40 g
-
Risottoreis350 g
-
Weißwein100 g
-
Wasser heiß900 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Salz½ TL
-
Paprika edelsüß½ TL
-
Tomatenmark30 g
-
Rucola80 g
-
Ziegenfrischkäse150 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
534 kcal /
2228 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
72 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Kochen hat Saison
89 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Kochen hat Saison
89 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Willkommen
21 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνReis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30 λεπτ.
Zucchini-Tomaten-Auflauf
45 λεπτ.
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 λεπτ.
Cheese-Makkaroni
30 λεπτ.
Pasta für Sportler
30 λεπτ.
Risotto mit Wildbrokkoli
40 λεπτ.
Couscous-Bowl mit Spinat und Halloumi
30 λεπτ.
Halloumi-Wraps
40 λεπτ.
Reibekuchen
45 λεπτ.
Bunte Gemüsepaella
45 λεπτ.
Champignon-Spinat-Nudeln
30 λεπτ.
Auberginen-Chili
25 λεπτ.