Risotto zucchine e pancetta

Risotto zucchine e pancetta

4.7 922 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • 300 g di zucchine a pezzi
  • 60 g di cipolle
  • 2 spicchi di aglio
  • 60 g di burro
  • 240 g di pancetta a cubetti
  • 480 g di riso Carnaroli (tempo di cottura 18 minuti)
  • 960 g di acqua
  • 1 ½ dado per brodo (dose per 0,5 l) vegetale o di carne
  • 4 - 5 foglie di basilico fresche tritate
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
  • 60 g di mascarpone

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 1292.2 mg
Πρωτεΐνη 9.7 g
Θερμίδες 2283.7 kJ / 545.7 kcal
Λιπαρά 36.5 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 17.8 g
Υδατάνθρακες 44.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων