Risotto zucchine e pancetta

Risotto zucchine e pancetta

4.7 835 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di zucchine a pezzi
    300 g
  • di cipolle
    60 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di burro
    40 g
  • di pancetta a cubetti
    250 g
  • di riso Carnaroli (tempo di cottura 18 minuti)
    320 g
  • di acqua
    820 g
  • dado per brodo (dose per 0,5 l) vegetale o di carne
    1
  • foglie di basilico fresche tritate
    3 - 4
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 - 3 pizzichi
  • di mascarpone
    50 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 546 kcal / 2284 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 36 g
Υδατάνθρακες 44 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 18 g
Νάτριο 1292 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων