Risotto al tartufo

Risotto al tartufo

4.0 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
    50 g
  • di scalogno
    30 g
  • di burro
    70 g
  • di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
    320 g
  • di vino bianco secco
    60 g
  • di brodo vegetale
    820 g
  • di sale a seconda del gusto personale
    ½ - 1 cucchiaino
  • tartufo nero fresco a scaglie

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 334 kcal / 1397.3 kJ
Πρωτεΐνη 7.4 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 32.7 g
Φυτικές ίνες 0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.8 g
Νάτριο 375 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων