Ravioli burro e salvia

4.7 34 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 porzioni

Υλικά

Ripieno
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
  • 500 g di acqua
  • 250 g di bietole, le foglie
  • 250 g di spinaci baby freschi
  • 5 g di sale
  • 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di ricotta fresca, ben scolata
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta fresca
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 3 uova
  • 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 50 g di burro
  • 6 foglie di salvia fresca

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 711.7 mg
Πρωτεΐνη 20.7 g
Θερμίδες 2103.2 kJ / 502.7 kcal
Λιπαρά 26.8 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.2 g
Υδατάνθρακες 45.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων