
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kvass fermented beetroot salad
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 168ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Kvass
-
raw beetroot peeled and cut into wedges (approx. 8 wedges per beetroot - see Tips)500 g
-
water500 g
-
sea salt2 tsp
-
garlic cloves3
-
allspice berries2
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns10
Dressing
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
natural yoghurt100 g
-
mayonnaise (see Tips)50 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
white pepper to taste2 pinches
Salad
-
red onion¼
-
dill cucumbers cut into halves (approx. 50 g)2
-
green apple cored and cut into wedges1
-
extra virgin olive oil10 g
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
dill cucumbers cut into ribbons, to serve
-
fresh dill sprigs, to serve
-
bread of choice, toasted, to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
237.6 kcal /
997.9 kJ
Πρωτεΐνη
4.7 g
Λιπαρά
13.6 g
Υδατάνθρακες
21 g
Φυτικές ίνες
7.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Νάτριο
1323.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix creating something incredible
92 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVersatile smooth soup
45 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1ωρ.
Bengali fish cakes
1ωρ. 20 λεπτ.
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 λεπτ.
Peanut soba noodle wonton cups
40 λεπτ.
Peanut and soba noodle slaw
20 λεπτ.
Oysters Kilpatrick
15 λεπτ.
Beetroot carpaccio with burrata
Καμία βαθμολογία
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Grain free wraps
15 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Shichimi togarashi seasoning
1ωρ. 10 λεπτ.