Risotto ai funghi (per 2 persone)

Risotto ai funghi (per 2 persone)

4.6 698 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    50 g
  • di scalogno a pezzi
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di funghi porcini freschi puliti e a pezzi
    100 g
    20 g di funghi secchi, fatti rinvenire in acqua tiepida e strizzati
  • di riso Carnaroli
    160 g
  • di vino bianco secco
    60 g
  • di brodo vegetale
    460 g
    460 g di acqua calda (non bollente), + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • di burro
    10 g
  • di sale (προαιρετικό πεδίο)
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 525 kcal / 2197 kJ
Πρωτεΐνη 15.9 g
Λιπαρά 21.8 g
Υδατάνθρακες 65.2 g
Φυτικές ίνες 2.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων