Pasta mista napoletana con sugo di fagioli

Pasta mista napoletana con sugo di fagioli

4.6 88 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm circa)
    20 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di cipolla a pezzi (3-4 cm)
    60 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di pancetta di maiale
    30 g
  • peperoncino senza semi
    1
  • di passata di pomodoro
    300 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
  • di fagioli borlotti lessati
    300 g
  • di pasta mista napoletana
    400 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 526 kcal / 2201 kJ
Πρωτεΐνη 20.3 g
Λιπαρά 13.1 g
Υδατάνθρακες 87.2 g
Φυτικές ίνες 8.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων