Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy

Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy

3.7 56 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porzione

Υλικά

  • di Parmigiano reggiano a pezzi
    40 g
  • di scalogno
    30 g
  • di burro
    30 g
  • di riso Carnaroli tempo di cottura 14-15 minuti (vedere consigli)
    320 g
  • di brandy
    50 g
  • di chicchi di melagrana
    260 g
  • di acqua
    820 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di Gorgonzola a tocchetti
    120 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 569.5 kcal / 2382.8 kJ
Πρωτεΐνη 16.5 g
Λιπαρά 18.5 g
Υδατάνθρακες 76.8 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.3 g
Νάτριο 1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων