Polish egg salad with tartar sauce

Polish egg salad with tartar sauce

4.7 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • pickled cucumbers cut into pieces
    100 g
  • pickled button mushrooms drained (approx. 170 g after draining)
    230 g
  • mayonnaise (see Tips)
    150 g
  • sour cream
    100 g
  • sugar (optional)
    1 tsp
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper to season
  • eggs hard-boiled
    12
  • fresh dill leaves only, roughly chopped, to garnish

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 882.4 mg
Πρωτεΐνη 15.7 g
Θερμίδες 1813.4 kJ / 431.8 kcal
Λιπαρά 9.6 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.6 g
Υδατάνθρακες 7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων