
Συσκευές & Αξεσουάρ
Polish egg salad with tartar sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
pickled cucumbers cut into pieces100 g
-
pickled button mushrooms drained (approx. 170 g after draining)230 g
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
sour cream100 g
-
sugar (optional)1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper to season
-
eggs hard-boiled12
-
fresh dill leaves only, roughly chopped, to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
431.8 kcal /
1813.4 kJ
Πρωτεΐνη
15.7 g
Λιπαρά
9.6 g
Υδατάνθρακες
7 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.6 g
Νάτριο
882.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Easter around the world
28 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrown rice
50min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h
Sushi Rice
1h 5min
Chilli and cheese nachos
35min
Mini chicken kyivs
45min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min
Brown rice salad
40min
Avocado and goats cheese smash
5min
Chilli and garlic prawns
1h 10min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h
Peanut and soba noodle slaw
20min