
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Yorkshire puddings
-
milk100 g
-
plain flour140 g
-
sea salt½ tsp
-
cold water100 g
-
eggs4
Roast beef with wholegrain mustard crust
-
vegetable oil plus extra to grease20 g
-
onion cut into wedges (4 cm)200 g
-
celery cut into pieces (3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (3 cm)100 g
-
red wine4 tbsp
-
roast beef (e.g. rib roast, rump and sirloin - see Tips)2000 - 3000 g
-
sea salt to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper to season1 - 2 pinches
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
water650 g
-
wholegrain mustard1 tbsp
-
tomato paste20 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
Worcestershire sauce1 - 2 dashes
-
broccolini trimmed2 bunches
-
asparagus trimmed2 bunches
-
plain flour30 g
-
VEGEMITE® (optional)1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
949.3 kcal /
3986.9 kJ
Πρωτεΐνη
120.4 g
Λιπαρά
36.5 g
Υδατάνθρακες
29.5 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.3 g
Νάτριο
997 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Tikka Masala Pasta
45 Min
Easy Chinese beef and tomato
40 Min
Chicken and refried bean burrito
45 Min
Swedish meatballs with gravy
30 Min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 Std. 45 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 Std. 45 Min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Hoisin pork bowl
45 Min
Irish stew
1 Std. 30 Min