Tomato and olive tapenade mini bruschette

Tomato and olive tapenade mini bruschette

4.9 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
12 portions

Υλικά

  • pitted black olives premium quality
    120 g
  • baby pickled capers
    1 tsp
  • anchovy fillet
    1
  • fresh thyme leaves only
    1 tsp
  • extra virgin olive oil plus extra to brush
    2 tbsp
  • freshly squeezed lemon juice
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
  • baguette cut into slices (1 cm thick) and toasted
    1
  • tomatoes deseeded and cut into small pieces
    100 g
  • fresh basil leaves torn
    5 - 6
  • feta cheese crumbled, to serve
    80 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 138.3 kcal / 580.9 kJ
Πρωτεΐνη 3.8 g
Λιπαρά 8.6 g
Υδατάνθρακες 10.9 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 349 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων