Bavarian meat loaf (Leberkäse)

Bavarian meat loaf (Leberkäse)

3.3 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
12 slices

Υλικά

Bavarian spice rub
  • mustard seeds
    2 tsp
  • fennel seeds
    2 tsp
  • coriander seeds
    1 ½ tbsp
  • dried rosemary
    2 tsp
  • dried oregano
    2 tbsp
  • sea salt
    100 g
  • semi sundried tomatoes
    30 g
  • garlic flakes
    2 tsp
  • cayenne pepper to taste
    1 pinch
  • paprika
    2 tsp
Leberkäse
  • extra virgin olive oil to grease
  • pork belly, fat only, no rind (3 cm)
    200 g
  • ice cubes
    80 g
  • brown onions
    30 g
  • pork mince
    300 g
  • cold mineral water plus extra to spray
    70 g

Διατροφή ανά 1 slice

Θερμίδες 97.3 kcal / 408.5 kJ
Πρωτεΐνη 8.3 g
Λιπαρά 7.1 g
Υδατάνθρακες 0.3 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.3 g
Νάτριο 182.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων