Συσκευές & Αξεσουάρ
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Pastry
-
light olive oil100 g
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 pinches
-
water200 g
Filling
-
turkey cooked, cooled and cut into bite sized pieces (see Tips)400 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
red capsicum cut into pieces (5 cm)100 g
-
green capsicum cut into pieces (5 cm)100 g
-
smoked paprika1 tsp
-
tomato paste40 g
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Assembly
-
plain flour to dust
-
egg lightly beaten to glaze1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
537.2 mg
Πρωτεΐνη
23.1 g
Θερμίδες
2493 kJ /
595.9 kcal
Λιπαρά
24.2 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.2 g
Υδατάνθρακες
71.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Thermomix creating something incredible
92 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFlank steak with horseradish cream sauce
4sa 20 dk
Classic beef burgers (MEATER+®)
1sa
Steak tartare
10 dk
Beef Burgundy
1sa 45 dk
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4sa
Cabbage rolls
1sa 50 dk
"Moussaka" bowl
45 dk
Risotto bolognese
45 dk
Udon with chicken and mushrooms
50 dk
Toad in the hole
25sa 25 dk
Chicken with almonds
45 dk
Char siu pork bao
2sa 10 dk