
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pea shakshuka with bacon dust
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Bacon dust
-
rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)150 g
Pea purée
-
water700 g
-
Vegetable stock paste to taste (see Tips)1 - 2 tsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
frozen peas330 g
-
eggs4
-
sea salt to season
-
sugar snap peas trimmed, cut into slices lengthways130 g
-
goats cheese cut into pieces, to serve
-
pea shoots to serve
-
sourdough bread toasted (optional)4 slices
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
730.6 kcal /
3056.9 kJ
Πρωτεΐνη
34.3 g
Λιπαρά
26.9 g
Υδατάνθρακες
87.7 g
Φυτικές ίνες
8.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
10 g
Νάτριο
1251.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Summer Harvest
14 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνApple pie smoothie
10 λεπτ.
Vegetable bake with goat's feta
1ωρ. 30 λεπτ.
Caprese omelette
30 λεπτ.
Vegan porridge with fruits and cinnamon
Καμία βαθμολογία
Egg and bacon breakfast baguettes
Καμία βαθμολογία
Protein packed fluffy banana pancakes
30 λεπτ.
Power green smoothie
5 λεπτ.
Muffin pan chorizo frittatas
30 λεπτ.
Yoghurt cheese
Καμία βαθμολογία
Plum brioche buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Breakfast bars
1ωρ. 10 λεπτ.
Mixed fruit compote with goat's cheese and granola on toast
50 λεπτ.