Kamut Risotto with Parmesan Zucchini

Kamut Risotto with Parmesan Zucchini

4.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 45 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • kamut grains rinsed and drained
    9 oz
  • water to soak
    30 oz
  • extra virgin olive oil divided
    2 oz
  • Parmesan cheese cut into pieces, plus extra to serve
    3 ½ oz
  • zucchini sliced in rounds (¼ in.), (approx. 2)
    16 oz
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • garlic powder
    ¼ tsp
  • red onions cut into pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • dry white wine
    3 ½ oz
  • vegetable stock
    12 oz
  • salt to taste
    ½ tsp
  • dried thyme
    ½ tsp
  • pine nuts
    2 oz
  • sun-dried tomatoes, in oil julienned
    2 oz
  • unsalted butter in pieces
    1 oz
  • fresh thyme leaves only
    5 sprigs

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 466 kcal / 1950 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 48 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 830 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων