
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
kamut grains rinsed and drained9 oz
-
water to soak30 oz
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces, plus extra to serve3 ½ oz
-
zucchini sliced in rounds (¼ in.), (approx. 2)16 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
red onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock12 oz
-
salt to taste½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
pine nuts2 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil julienned2 oz
-
unsalted butter in pieces1 oz
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
466 kcal /
1950 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
48 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
830 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Alternative Risottos
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 Min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 Min
Falafel Waffle
40 Min
Oven Mushroom and Beef Burger
Keine Bewertungen
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 Min
Buckwheat Crêpes
45 Min
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1 Std. 10 Min
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30 Min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 Std. 20 Min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 Min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 Min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 Min