White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts

White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts

3.8 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Brussels Sprouts
  • Brussels sprouts trimmed, halved
    16 oz
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • salt to taste
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
Risotto
  • quinoa
    8 oz
  • leeks sliced in half moons (¼ in.)
    5 oz
  • celery sliced on the bias (¼ in.)
    3 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • dried sage
    ½ tsp
  • garlic powder
    ¼ tsp
  • dry white wine
    2 oz
  • white beans (15 oz can), drained and rinsed
    1 can
  • vegetable stock
    18 oz
  • unsalted butter
    1 oz
  • salt to taste
    1 tsp
  • pomegranate arils/seeds to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 512 kcal / 2142 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 69 g
Φυτικές ίνες 12 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Νάτριο 1464 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων