
Συσκευές & Αξεσουάρ
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Brussels Sprouts
-
Brussels sprouts trimmed, halved16 oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Risotto
-
quinoa8 oz
-
leeks sliced in half moons (¼ in.)5 oz
-
celery sliced on the bias (¼ in.)3 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dried sage½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
dry white wine2 oz
-
white beans (15 oz can), drained and rinsed1 can
-
vegetable stock18 oz
-
unsalted butter1 oz
-
salt to taste1 tsp
-
pomegranate arils/seeds to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
512 kcal /
2142 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
69 g
Φυτικές ίνες
12 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Νάτριο
1464 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Alternative Risottos
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBroccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Steamed Frittata Egg Cups
45 Min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 Std. 25 Min
Caprese Frittata
30 Min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 Min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 Min
Baja-Style Fish Tacos
30 Min
Falafel Waffle
40 Min
Oven Mushroom and Beef Burger
Keine Bewertungen
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 Min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 Min