
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
brown rice9 oz
-
red onions cut into pieces4 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock24 oz
-
salt to taste1 tsp
-
tuna, packed in water drained, flaked2 cans
-
artichoke hearts, marinated drained, halved10 oz
-
mixed olives drained, pitted, halved6 oz
-
fresh thyme leaves to garnish
-
Parmesan cheese (προαιρετικό πεδίο) shaved, to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
311 kcal /
1301 kJ
Πρωτεΐνη
16 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
43 g
Φυτικές ίνες
7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
1478 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Alternative Risottos
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBroccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 λεπτ.
Steamed Frittata Egg Cups
45 λεπτ.
Pineapple Teriyaki Salmon
30 λεπτ.
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1ωρ. 25 λεπτ.
Caprese Frittata
30 λεπτ.
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 λεπτ.
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 λεπτ.
Baja-Style Fish Tacos
30 λεπτ.
Falafel Waffle
40 λεπτ.
Oven Mushroom and Beef Burger
Καμία βαθμολογία
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 λεπτ.
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 λεπτ.