Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes

Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes

3.3 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions

Υλικά

  • brown rice
    9 oz
  • red onions cut into pieces
    4 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • dry white wine
    3 ½ oz
  • vegetable stock
    24 oz
  • salt to taste
    1 tsp
  • tuna, packed in water drained, flaked
    2 cans
  • artichoke hearts, marinated drained, halved
    10 oz
  • mixed olives drained, pitted, halved
    6 oz
  • fresh thyme leaves to garnish
  • Parmesan cheese (προαιρετικό πεδίο) shaved, to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 311 kcal / 1301 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 43 g
Φυτικές ίνες 7 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 1478 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων