
Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
16 pieces
Υλικά
-
bread loaf of choice, thinly sliced (approx. 5 mm thick)1
-
extra virgin olive oil plus extra to brush5 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
eschalot cut into halves1
-
garlic clove1
-
cornichons4
-
caper berries rinsed, drained and stalks removed1 tbsp
-
wholegrain mustard2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to season1 - 2 pinches
-
sashimi grade tuna cut into pieces (3 x 4 cm) and frozen for at least 45 minutes200 g
-
egg yolk1
-
micro basil to serve
-
edible flowers to serve
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
101.7 kcal /
427.2 kJ
Πρωτεΐνη
6.2 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
11.8 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
242.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrown rice
50 λεπτ.
Sushi Rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Chilli and cheese nachos
35 λεπτ.
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 λεπτ.
Mini chicken kyivs
45 λεπτ.
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 λεπτ.
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1ωρ. 30 λεπτ.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1ωρ.
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1ωρ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Vegetable spring rolls
1ωρ. 10 λεπτ.
Basil sorbet (palate cleanser)
10 λεπτ.