
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
575 g
Υλικά
-
chicken livers trimmed500 g
-
fresh thyme2 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
-
freshly squeezed lemon juice3 tsp
-
lean smoked bacon cut into pieces120 g
-
eschalots (approx. 5), cut into half100 g
-
unsalted butter170 g
-
Madeira wine (see Tips)70 g
-
ground black pepper½ tsp
-
crackers or toast, to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 575 g
Νάτριο
1187 mg
Πρωτεΐνη
104.1 g
Θερμίδες
10490.6 kJ /
2507.3 kcal
Λιπαρά
209.7 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
111.4 g
Υδατάνθρακες
34.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix creating something incredible
92 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1ωρ. 5 λεπτ.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1ωρ.
Hong Kong-style roast pork belly
10ωρ.
Tandoori chicken
45 λεπτ.
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 λεπτ.
Samosas
1ωρ. 35 λεπτ.
Little sausages with tomato sauce and rice (9 months+)
1ωρ.
Broccoli stem falafel
25ωρ. 40 λεπτ.
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 λεπτ.
Lime and ginger dressing
30 λεπτ.
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 λεπτ.