
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
575 g
Υλικά
-
chicken livers trimmed500 g
-
fresh thyme2 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
-
freshly squeezed lemon juice3 tsp
-
lean smoked bacon cut into pieces120 g
-
eschalots (approx. 5), cut into half100 g
-
unsalted butter170 g
-
Madeira wine (see Tips)70 g
-
ground black pepper½ tsp
-
crackers or toast, to serve
Διατροφή ανά 575 g
Θερμίδες
2507.3 kcal /
10490.6 kJ
Πρωτεΐνη
104.1 g
Λιπαρά
209.7 g
Υδατάνθρακες
34.1 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
111.4 g
Νάτριο
1187 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix creating something incredible
92 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrown rice
50 λεπτ.
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 λεπτ.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1ωρ.
Sushi Rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Chilli and cheese nachos
35 λεπτ.
Mini chicken kyivs
45 λεπτ.
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1ωρ. 30 λεπτ.
Brown rice salad
40 λεπτ.
Avocado and goats cheese smash
5 λεπτ.
Chilli and garlic prawns
1ωρ. 10 λεπτ.
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1ωρ.
Peanut and soba noodle slaw
20 λεπτ.