Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese

Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese

4.1 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • baby beets trimmed, quartered
    12 oz
  • extra virgin olive oil plus 0.5 oz to chop
    1 tbsp
  • salt plus extra, to season, to taste
    1 tsp
  • ground black pepper to season, to taste
  • red onions cut into pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • spelt grains
    9 oz
  • dry white wine
    3 ½ oz
  • vegetable stock
    18 oz
  • chopped walnuts (προαιρετικό πεδίο)
    3 oz
  • baby arugula
    2 oz
    2 oz beet greens
  • unsalted butter cubed
    1 oz
  • goat cheese divided
    5 oz
  • fresh dill fronds (προαιρετικό πεδίο) to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 633 kcal / 2648 kJ
Πρωτεΐνη 21 g
Λιπαρά 36 g
Υδατάνθρακες 63 g
Φυτικές ίνες 12 g
Κορεσμένα λιπαρά 11 g
Νάτριο 1305 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων