Couscous Risotto with Fennel and Salmon

Couscous Risotto with Fennel and Salmon

3.9 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • Parmesan cheese cut into pieces
    2 ½ oz
  • leeks sliced in half moons (¼ in)
    5 oz
  • fennel sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish
    5 oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • dry white wine
    2 oz
  • Israeli couscous
    9 oz
  • salt to taste
    1 tsp
  • vegetable stock
    18 oz
  • fresh salmon fillets, skinless boneless, cubed
    12 oz
  • unsalted butter
    1 oz
  • lemon cut in wedges
    1
  • cracked black pepper to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 385 kcal / 1611 kJ
Πρωτεΐνη 22 g
Λιπαρά 15 g
Υδατάνθρακες 40 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Νάτριο 873 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων