
Συσκευές & Αξεσουάρ
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
leeks sliced in half moons (¼ in)5 oz
-
fennel sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish5 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
dry white wine2 oz
-
Israeli couscous9 oz
-
salt to taste1 tsp
-
vegetable stock18 oz
-
fresh salmon fillets, skinless boneless, cubed12 oz
-
unsalted butter1 oz
-
lemon cut in wedges1
-
cracked black pepper to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
873 mg
Πρωτεΐνη
22 g
Θερμίδες
1611 kJ /
385 kcal
Λιπαρά
15 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Alternative Risottos
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMaple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Vegetarian Japchae
45min
Yogurt Custard Toast with Bacon
40min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1h 20min
Oven Mushroom and Beef Burger
Pas d’évaluation
Tuscan White Bean Stew
1h
Buckwheat Crêpes
45min
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1h 10min