
Συσκευές & Αξεσουάρ
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
leeks sliced in half moons (¼ in)5 oz
-
fennel sliced in half moons (¼ in), reserve fronds to garnish5 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
dry white wine2 oz
-
Israeli couscous9 oz
-
salt to taste1 tsp
-
vegetable stock18 oz
-
fresh salmon fillets, skinless boneless, cubed12 oz
-
unsalted butter1 oz
-
lemon cut in wedges1
-
cracked black pepper to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
385 kcal /
1611 kJ
Πρωτεΐνη
22 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Νάτριο
873 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Alternative Risottos
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBroccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 λεπτ.
Steamed Frittata Egg Cups
45 λεπτ.
Pineapple Teriyaki Salmon
30 λεπτ.
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1ωρ. 25 λεπτ.
Caprese Frittata
30 λεπτ.
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 λεπτ.
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 λεπτ.
Baja-Style Fish Tacos
30 λεπτ.
Falafel Waffle
40 λεπτ.
Oven Mushroom and Beef Burger
Καμία βαθμολογία
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 λεπτ.
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 λεπτ.