Omułki i małże sercówki w sosie porowym

Omułki i małże sercówki w sosie porowym

4.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porcji

Υλικά

  • 20 g masła
  • 700 g pora tylko białej części, pokrojonej w 1 cm plastry
  • ¾ - 1 łyżeczka soli
  • 60 g białego wina, wytrawnego
  • 800 g omułków, świeżych, oczyszczonych w muszlach (patrz wskazówka)
  • 500 g małży sercówek, świeżych oczyszczonych, w muszlach (patrz wskazówka)
  • 50 g śmietany, min. 30% tłuszczu
  • 3 szczypty pieprzu białego, mielonego
  • bagietka do podania

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 264.8 kcal / 1108.8 kJ
Πρωτεΐνη 12.2 g
Λιπαρά 7.3 g
Υδατάνθρακες 38.5 g
Φυτικές ίνες 4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.7 g
Νάτριο 748.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων