
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hungarian goulash
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into halves300 g
-
olive oil1 tbsp
-
gravy beef cut into pieces (3 cm)500 g
-
sugar1 tsp
-
tomato paste50 g
-
fresh tomatoes cut into pieces250 g
-
red wine150 g
-
sweet paprika1 - 2 tbsp
-
ground caraway seeds1 tsp
-
dried marjoram1 tbsp
-
fresh bay leaves2
-
ground allspice (optional)1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
grated lemon zest1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
water (optional)150 g
-
plain flour (optional)1 tbsp
-
capsicum deseeded, cut into thin slices150 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
369.3 kcal /
1551.1 kJ
Πρωτεΐνη
30.2 g
Λιπαρά
16.6 g
Υδατάνθρακες
14.2 g
Φυτικές ίνες
7.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.2 g
Νάτριο
720 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook
183 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHoisin pork bowl
45 λεπτ.
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Texas-style lovely legs
4ωρ.
Salami, pea and corn fritters
40 λεπτ.
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 λεπτ.
Pulled pork burger
5ωρ.
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3ωρ. 5 λεπτ.
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2ωρ.
Beef cheek Bourguignon
5ωρ. 25 λεπτ.
Chinese-style beef stew
3ωρ. 30 λεπτ.
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 λεπτ.
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 λεπτ.