
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hungarian goulash
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into halves300 g
-
olive oil1 tbsp
-
gravy beef cut into pieces (3 cm)500 g
-
sugar1 tsp
-
tomato paste50 g
-
fresh tomatoes cut into pieces250 g
-
red wine150 g
-
sweet paprika1 - 2 tbsp
-
ground caraway seeds1 tsp
-
dried marjoram1 tbsp
-
fresh bay leaves2
-
ground allspice (optional)1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
grated lemon zest1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
water (optional)150 g
-
plain flour (optional)1 tbsp
-
capsicum deseeded, cut into thin slices150 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
369.3 kcal /
1551.1 kJ
Πρωτεΐνη
30.2 g
Λιπαρά
16.6 g
Υδατάνθρακες
14.2 g
Φυτικές ίνες
7.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.2 g
Νάτριο
720 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook
183 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Tikka Masala Pasta
45 λεπτ.
Easy Chinese beef and tomato
40 λεπτ.
Chicken and refried bean burrito
45 λεπτ.
Swedish meatballs with gravy
30 λεπτ.
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1ωρ. 45 λεπτ.
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 λεπτ.
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 λεπτ.
Pulled pork with apple and fennel salad
2ωρ. 45 λεπτ.
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 λεπτ.
Meatloaf
1ωρ. 20 λεπτ.
Hoisin pork bowl
45 λεπτ.
Irish stew
1ωρ. 30 λεπτ.