Συσκευές & Αξεσουάρ
Chicken velouté meal
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic clove1
-
brown onion cut into pieces80 g
-
olive oil30 g
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
leek white part only, cut into pieces220 g
-
nadine potatoes cut into pieces370 g
-
chicken tenderloins (approx. 400 g)8
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
zucchini peeled into tagliatelle (see Tips)180 g
-
carrots peeled into tagliatelle (see Tips)340 g
-
crème fraîche1 ½ tbsp
-
Dijon mustard2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
426.9 mg
Πρωτεΐνη
27.3 g
Θερμίδες
1340.3 kJ /
319 kcal
Λιπαρά
12.4 g
Φυτικές ίνες
7.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.5 g
Υδατάνθρακες
21.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 godz. 25 min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
6 godz. 20 min
Korean beef bowl
1 godz. 10 min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 godz. 15 min
Chicken korma with cashews
30 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Achari paneer murgh
1 godz. 5 min
Not quite nasi goreng
45 min
Teriyaki chicken thighs
2 godz. 10 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min