
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mongolian lamb hot pot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
egg1
-
soy sauce2 tbsp
-
light brown sugar2 tsp
-
cornflour1 tbsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
garlic cloves2
-
lamb fillet slightly frozen, cut into strips (6 x 1 cm)600 g
-
brown onion cut into halves200 g
-
peanut oil40 g
-
sambal oelek to taste1 tbsp
-
hoisin sauce or kecap manis (sweet soy sauce)1 tbsp
-
Chinese five spice½ tsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
373.9 kcal /
1570.3 kJ
Πρωτεΐνη
33.1 g
Λιπαρά
22.3 g
Υδατάνθρακες
9.7 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.7 g
Νάτριο
1157.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Tikka Masala Pasta
45 λεπτ.
Easy Chinese beef and tomato
40 λεπτ.
Chicken and refried bean burrito
45 λεπτ.
Swedish meatballs with gravy
30 λεπτ.
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1ωρ. 45 λεπτ.
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 λεπτ.
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 λεπτ.
Pulled pork with apple and fennel salad
2ωρ. 45 λεπτ.
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 λεπτ.
Meatloaf
1ωρ. 20 λεπτ.
Hoisin pork bowl
45 λεπτ.
Irish stew
1ωρ. 30 λεπτ.