Συσκευές & Αξεσουάρ
Mongolian lamb hot pot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
egg1
-
soy sauce2 tbsp
-
light brown sugar2 tsp
-
cornflour1 tbsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
garlic cloves2
-
lamb fillet slightly frozen, cut into strips (6 x 1 cm)600 g
-
brown onion cut into halves200 g
-
peanut oil40 g
-
sambal oelek to taste1 tbsp
-
hoisin sauce or kecap manis (sweet soy sauce)1 tbsp
-
Chinese five spice½ tsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1157.5 mg
Πρωτεΐνη
33.1 g
Θερμίδες
1570.3 kJ /
373.9 kcal
Λιπαρά
22.3 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.7 g
Υδατάνθρακες
9.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1ωρ. 10 λεπτ.
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4ωρ. 25 λεπτ.
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
6ωρ. 20 λεπτ.
Korean beef bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3ωρ. 15 λεπτ.
Chicken korma with cashews
30 λεπτ.
Chicken and pesto risoni
35 λεπτ.
Achari paneer murgh
1ωρ. 5 λεπτ.
Not quite nasi goreng
45 λεπτ.
Teriyaki chicken thighs
2ωρ. 10 λεπτ.
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1ωρ. 5 λεπτ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.