Mongolian lamb hot pot

Mongolian lamb hot pot

4.5 428 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • piece fresh ginger peeled
    2 cm
  • egg
    1
  • soy sauce
    2 tbsp
  • light brown sugar
    2 tsp
  • cornflour
    1 tbsp
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • garlic cloves
    2
  • lamb fillet slightly frozen, cut into strips (6 x 1 cm)
    600 g
  • brown onion cut into halves
    200 g
  • peanut oil
    40 g
  • sambal oelek to taste
    1 tbsp
  • hoisin sauce or kecap manis (sweet soy sauce)
    1 tbsp
  • Chinese five spice
    ½ tsp
  • rice wine vinegar
    1 tbsp
  • sesame oil
    1 tbsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 373.9 kcal / 1570.3 kJ
Πρωτεΐνη 33.1 g
Λιπαρά 22.3 g
Υδατάνθρακες 9.7 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.7 g
Νάτριο 1157.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων