
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mongolian lamb hot pot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
egg1
-
soy sauce2 tbsp
-
light brown sugar2 tsp
-
cornflour1 tbsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
garlic cloves2
-
lamb fillet slightly frozen, cut into strips (6 x 1 cm)600 g
-
brown onion cut into halves200 g
-
peanut oil40 g
-
sambal oelek to taste1 tbsp
-
hoisin sauce or kecap manis (sweet soy sauce)1 tbsp
-
Chinese five spice½ tsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
373.9 kcal /
1570.3 kJ
Πρωτεΐνη
33.1 g
Λιπαρά
22.3 g
Υδατάνθρακες
9.7 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.7 g
Νάτριο
1157.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHoisin pork bowl
45 λεπτ.
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Texas-style lovely legs
4ωρ.
Salami, pea and corn fritters
40 λεπτ.
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 λεπτ.
Pulled pork burger
5ωρ.
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3ωρ. 5 λεπτ.
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2ωρ.
Beef cheek Bourguignon
5ωρ. 25 λεπτ.
Chinese-style beef stew
3ωρ. 30 λεπτ.
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 λεπτ.
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 λεπτ.