
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mongolian lamb hot pot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
egg1
-
soy sauce2 tbsp
-
light brown sugar2 tsp
-
cornflour1 tbsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
garlic cloves2
-
lamb fillet slightly frozen, cut into strips (6 x 1 cm)600 g
-
brown onion cut into halves200 g
-
peanut oil40 g
-
sambal oelek to taste1 tbsp
-
hoisin sauce or kecap manis (sweet soy sauce)1 tbsp
-
Chinese five spice½ tsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
373.9 kcal /
1570.3 kJ
Πρωτεΐνη
33.1 g
Λιπαρά
22.3 g
Υδατάνθρακες
9.7 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.7 g
Νάτριο
1157.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky bolognese
50min
Beef tacos
25min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Kid-friendly butter chicken
35min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Sticky sesame chicken
40min
Creamy beef curry
1h 15min
Beef stroganoff
35min
Chicken teriyaki
20min
Creamy chicken curry and rice
45min
Meatballs with tomato sauce
40min