Tonno in pesto di mandorle e olive

Tonno in pesto di mandorle e olive

4.3 107 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 600 g di tonno fresco a fette (1 cm circa)
  • 60 g di olive taggiasche denocciolate
  • 50 g di mandorle tostate
  • ½ spicchio di aglio
  • 1 rametto di maggiorana fresca le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di vino bianco secco tipo Chardonnay
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 500 g di acqua

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 4 porzioni

Πρωτεΐνη 141.2 g
Θερμίδες 6380 kJ / 1525 kcal
Λιπαρά 104.9 g
Φυτικές ίνες 10.7 g
Υδατάνθρακες 4.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων