Συσκευές & Αξεσουάρ
Chinese-style stir-fried vegetables
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh long red chilli deseeded if preferred1
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled, to taste1 - 2 cm
-
peanut oil30 g
-
mixed vegetables (e.g. cabbage, mushroom, carrot, broccoli, snowpeas, red capsicum), cut into slices as needed500 g
-
salt to taste1 pinch
-
oyster sauce or soy sauce1 - 2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
172.8 mg
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
466.1 kJ /
111 kcal
Λιπαρά
7.8 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Υδατάνθρακες
5.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAmarula coffee
10 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 godz. 20 min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 godz. 20 min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1 godz.
Brandy cashew cream
5 min
Pilau rice
30 min
Stuffed tomatoes
50 min
Warm cabbage dish
15 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Peanut and soba noodle slaw
20 min
Yorkshire puddings
3 godz. 40 min
Tempura vegetables
30 min