Gratin de pâtes au poisson et poireaux

Gratin de pâtes au poisson et poireaux

4.1 51 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • 60 g d'emmental en morceaux
  • 800 g d'eau
  • 350 g de blancs de poireau coupés en tronçons
  • 800 g de cabillaud
  • 7 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 7 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de pâtes sèches, type macaroni
  • 8 g de gros sel
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 1124.2 mg
Πρωτεΐνη 35 g
Θερμίδες 1588.2 kJ / 376.3 kcal
Λιπαρά 10.2 g
Φυτικές ίνες 4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 33.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων