Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde

Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde

4.5 115 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions

Υλικά

  • 50 g d'échalotes coupées en deux
  • 10 g de persil frais
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 50 g de moutarde
  • 1 jus de citron (30 g env.)
  • 10 pincées de sel
  • 10 pincées de poivre moulu
  • 500 g de carottes coupées en morceaux
  • 350 g de fenouil coupés en morceaux
  • 1000 g d'eau
  • 8 dos de cabillaud (env. 1000 g de cabillaud)
  • 250 g de riz basmati
  • 5 g de sel

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 1461.7 mg
Πρωτεΐνη 43.5 g
Θερμίδες 2680.7 kJ / 640 kcal
Λιπαρά 14.3 g
Φυτικές ίνες 5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 82.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων