Salada de espargos e lentilhas

Salada de espargos e lentilhas

4.8 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 doses

Υλικά

  • lentilhas verdes
    250 g
  • azeite
    100 g
  • cebola
    50 g
  • sumo de limão (1 unid. aprox.)
    40 g
  • dentes de alho
    2
  • vinagre de vinho tinto
    10 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • água mais q.b. p/ demolhar
    800 g
  • ovos
    4
  • espargos verdes arranjados
    200 g
  • avelã torrada partida grosseiramente
    50 g
  • hortelã só as folhas
    2 pés de

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 402.3 kcal / 1683.4 kJ
Πρωτεΐνη 16.2 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 24.8 g
Φυτικές ίνες 6.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.7 g
Νάτριο 632.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων