Ravioli alla rapa rossa con burro e salvia

Ravioli alla rapa rossa con burro e salvia

4.2 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Pasta alla barbabietola
  • di rapa rossa, cotta
    40 g
  • di semola di grano duro
    100 g
  • di farina tipo 0 + q.b.
    250 g
  • uova
    3
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
Ripieno
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di petto di pollo senza pelle a tocchetti
    400 g
  • di mela sbucciata
    200 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • uovo
    1
Terminare la preparazione
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
  • di burro
    60 g
  • foglie di salvia fresca lavate
    4 - 5
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere
  • pepe nero macinato a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 540.1 kcal / 2260 kJ
Πρωτεΐνη 29.7 g
Λιπαρά 25.1 g
Υδατάνθρακες 47.5 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.7 g
Νάτριο 0.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων