Risoto de espargos e açafrão

Risoto de espargos e açafrão

4.7 88 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 doses

Υλικά

  • cebola cortada em lâminas
    35 g
  • espargos verdes arranjados e cortados em pedaços (2 cm aprox.)
    350 g
  • azeite
    30 g
  • arroz p/ risoto
    320 g
  • vinho branco seco
    60 g
  • água (ver dica)
    700 g
  • sal
    1 c. chá de
  • filamentos de açafrão (ver dica)
    1 c. chá de
    1 c. chá de açafrão-da-índia
  • caldo de legumes
    1 cubo de
  • manteiga
    20 g
  • Queijo parmesão ralado q.b. p/ servir

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 dose

Νάτριο 627 mg
Πρωτεΐνη 8.7 g
Θερμίδες 1766 kJ / 422 kcal
Λιπαρά 12.2 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Υδατάνθρακες 68.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων