Gravlax de dorade au combava et gingembre

Gravlax de dorade au combava et gingembre

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 20 λεπτ.
14 pièces

Υλικά

Le gravlax de bar (la veille)
  • de sucre de canne
    60 g
  • de gingembre frais
    50 g
  • le zeste d'½ combava
  • de gros sel
    130 g
  • filets de dorade, sans peau et désarêté (150-200 g)
    2
Les blinis (le jour même)
  • de farine de blé
    100 g
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • de lait
    150 g
  • œuf
    1
  • de sel
    2 pincées
  • de beurre demi-sel
    30 g

Διατροφή ανά 1 pièce

Θερμίδες 107.2 kcal / 451.4 kJ
Πρωτεΐνη 8.4 g
Λιπαρά 3.6 g
Υδατάνθρακες 10.3 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.8 g
Νάτριο 322.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων