Pappardelle invernali zucca e funghi

Pappardelle invernali zucca e funghi

4.1 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2 cm)
    50 g
  • di burro
    30 g
  • di sale
    2 cucchiaino
  • di zucca Butternut pulita, a pezzi (2 cm)
    400 g
  • di pinoli
    20 g
  • di funghi champignon cremino a fette (circa 5 mm)
    100 g
  • di foglie di spinaci freschi
    150 g
  • di acqua
    1200 g
  • di pasta secca, tipo pappardelle
    250 g
  • di peperoncino rosso secco (προαιρετικό πεδίο)
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 435.3 kcal / 1821 kJ
Πρωτεΐνη 16.3 g
Λιπαρά 14.5 g
Υδατάνθρακες 63.3 g
Φυτικές ίνες 5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.5 g
Νάτριο 1.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων