Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron

Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron

4.1 170 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • d'épinards frais hachés
    500 g
  • de ricotta
    250 g
  • œuf
    1
  • le zeste d'un citron jaune finement râpé
  • de menthe fraîche hachées
    15 feuilles
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'ail
    1 gousse
  • de tomates concassées en conserve
    200 g
  • de tomates en quartiers
    200 g
  • cannelloni à garnir
    16
  • de parmesan râpé
    75 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 304 kcal / 1263 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 10 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων