
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gin-cured ocean trout salad
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Cured ocean trout
-
ocean trout fillet trimmed, boned, skin removed500 - 800 g
-
star anise1
-
juniper berries5
-
pink peppercorns1 tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
sugar125 g
-
sea salt125 g
-
lemon peel strips, no white pith (4 cm)2
-
gin of choice (see Tips)100 g
Salad
-
radishes trimmed and thinly sliced3
-
cucumber sliced½
-
extra virgin olive oil to drizzle1 tbsp
-
fresh chives chopped to garnish4 sprigs
-
micro herbs to serve
-
crème fraîche to serve
-
bread toasted to serve (optional)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
315.9 kcal /
1326.8 kJ
Πρωτεΐνη
26.3 g
Λιπαρά
14.3 g
Υδατάνθρακες
21.5 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.8 g
Νάτριο
2029 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Ginspiration
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna sushi rolls
1ωρ. 25 λεπτ.
Coconut fish curry
1ωρ. 10 λεπτ.
Pasta alla puttanesca
35 λεπτ.
Salmon kabsa
40 λεπτ.
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2ωρ. 50 λεπτ.
Jambalaya
35 λεπτ.
Thai-style fish cakes
30 λεπτ.
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 λεπτ.
Miso fish with Asian greens
24ωρ. 45 λεπτ.
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 λεπτ.
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30 λεπτ.
Beer batter fish
40 λεπτ.