
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gwinganna Barramundi escabeche
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
brown onion cut into quarters½
-
garlic cloves3
-
leek trimmed, white part only, cut into pieces (3 cm)1
-
celery stalk cut into pieces (3 cm)1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
piece fresh turmeric peeled3 cm
-
extra virgin olive oil plus 2 tsp extra to drizzle180 g
-
tomato paste2 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
fennel seeds½ tsp
-
cinnamon quill1
-
star anise3
-
ground turmeric½ tsp
-
ground sweet paprika¼ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
saffron threads1 pinch
-
orange juice250 g
-
rice wine vinegar125 g
-
white wine vinegar60 g
-
mirin1 tsp
-
water625 g
-
coconut sugar30 g
-
barramundi fillets skinless (approx.140 g each)6
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
cherry tomatoes6
-
carrot peeled into ribbons1
-
red capsicum finely sliced1
-
fennel bulb finely sliced, fronds reserved for garnishing1
-
zucchini peeled into ribbons1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
516.5 kcal /
2161 kJ
Πρωτεΐνη
30.8 g
Λιπαρά
33.6 g
Υδατάνθρακες
20.6 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.3 g
Νάτριο
134.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Coconut fish curry
1 h 10 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Prawn noodle curry
10 min
Steamed fish with green mash
50 min
Simple steamed salmon
30 min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 h 30 min
Chilli garlic prawns
10 min
Quick prawn stir-fry
20 min
Chilli and garlic prawns
1 h 10 min
Pasta alla puttanesca
35 min