Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe

Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe

4.0 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de feuilles de menthe fraîche
    50 g
  • d'ail pelée et dégermée
    1 gousse
  • de pignons de pin
    30 g
  • d'huile d'olive
    70 g
  • d'échalotes coupées en quatre
    100 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de riz arborico
    300 g
  • de vin blanc sec
    60 g
  • d'eau
    700 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • du sel
  • de petits pois frais
    300 g
  • d'asperges en tronçons (230 g épluchées)
    400 g
  • de mascarpone
    2 c. à soupe
  • de parmesan en copeaux
    100 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 763 kcal / 3205 kJ
Πρωτεΐνη 24 g
Λιπαρά 40 g
Υδατάνθρακες 71 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων