
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast beef and rhubarb chutney pies
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Bread pastry
-
leftover bread crusts and slices, torn into pieces300 g
-
plain flour plus extra to dust225 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces220 g
-
sea salt1 tsp
-
egg1
-
water plus an extra 20 g if needed40 g
Rhubarb chutney
-
red onion cut into pieces½
-
fennel seeds3 tsp
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
piece fresh ginger2 cm
-
extra virgin olive oil20 g
-
rhubarb (approx. 3 stalks), trimmed and cut into pieces (4 cm)350 g
-
red wine vinegar60 g
-
brown sugar150 g
-
sea salt½ tsp
Beef pie filling
-
olive oil spray to grease
-
roast beef leftovers, cut into bite size pieces (see Tips)200 - 300 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
onion cut into quarters1
-
carrot cut into pieces1
-
celery stalk cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
ras el hanout (see Tips)2 ½ tbsp
Assembly
-
egg beaten1
-
milk1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1268.3 mg
Πρωτεΐνη
25.1 g
Θερμίδες
3445.7 kJ /
823.5 kcal
Λιπαρά
42.4 g
Φυτικές ίνες
6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
21.7 g
Υδατάνθρακες
87.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Less waste, more food with Thermomix®
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPlaited pork pie
40 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min
Classic meatloaf
1 godz. 35 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Ricotta gnocchi
2 godz.
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Irish lamb stew
6 godz. 20 min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35 min