
Συσκευές & Αξεσουάρ
Korean beef bulgogi (TM6)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)500 g
-
piece fresh ginger4 cm
-
garlic cloves4
-
brown sugar40 g
-
soy sauce50 g
-
chilli broad bean paste (see Tips)70 g
-
sesame oil20 g
-
peanut oil40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices1
-
sesame seeds to garnish1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
433 kcal /
1811.5 kJ
Πρωτεΐνη
30.1 g
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
17.6 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.9 g
Νάτριο
1411.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Less waste, more food with Thermomix®
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef tacos
25 λεπτ.
Creamy chicken curry and rice
45 λεπτ.
Chunky bolognese
50 λεπτ.
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 λεπτ.
Kid-friendly butter chicken
35 λεπτ.
Chicken teriyaki
20 λεπτ.
Chinese-style chicken
25 λεπτ.
Curried sausages
40 λεπτ.
Shepherd's pie
55 λεπτ.
Beef stroganoff
35 λεπτ.
Sticky sesame chicken
40 λεπτ.
Thai green chicken curry
30 λεπτ.