Pasta alla genovese con ossobuco alla milanese su fonduta di Parmigiano (di Maurizio Rosazza)

Pasta alla genovese con ossobuco alla milanese su fonduta di Parmigiano (di Maurizio Rosazza)

4.5 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Verdure insaporite
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di carota a pezzi
    100 g
  • di cipolla a pezzi
    130 g
  • di sedano a pezzi
    80 g
  • ossibuchi di manzo (350 g ciascuno circa)
    2
  • olio extravergine di oliva q.b. per rosolare
  • di vino rosso corposo
    150 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
Ossibuchi
  • di concentrato di pomodoro
    15 g
  • di paprika dolce
    1 pizzico
  • di zafferano in polvere
    1 pizzico
  • di brodo vegetale
    300 g
  • di pasta secca tipo ziti
    350 g
Fonduta di Parmigiano
  • di Parmigiano Reggiano a tocchetti 2 cm
    150 g
  • di amido di mais (maizena)
    5 g
  • di latte intero
    100 g

Διατροφή ανά 4 porzioni

Θερμίδες 4030 kcal / 16847 kJ
Πρωτεΐνη 230 g
Λιπαρά 194 g
Υδατάνθρακες 334 g
Φυτικές ίνες 15 g
Κορεσμένα λιπαρά 89 g
Νάτριο 2606 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων