
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 portions
Υλικά
White balsamic reduction (see Tips)
-
lemon zest only, no white pith1
-
white balsamic vinegar500 g
-
dry sherry50 g
-
raw sugar80 g
-
dried bay leaves2
-
white peppercorns8
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
Lamb rack
-
water600 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
parsnips peeled and cut into pieces400 g
-
lamb rack well trimmed and cut into two small racks1
-
sea salt plus extra to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh rosemary4 sprigs
-
garlic cloves3
-
snow peas ends trimmed100 g
-
olive oil20 g
-
Port60 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
825 kcal /
3467 kJ
Πρωτεΐνη
61.7 g
Λιπαρά
45.5 g
Υδατάνθρακες
31.4 g
Φυτικές ίνες
9.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHoisin pork bowl
45 λεπτ.
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Texas-style lovely legs
4ωρ.
Salami, pea and corn fritters
40 λεπτ.
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 λεπτ.
Pulled pork burger
5ωρ.
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3ωρ. 5 λεπτ.
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2ωρ.
Beef cheek Bourguignon
5ωρ. 25 λεπτ.
Chinese-style beef stew
3ωρ. 30 λεπτ.
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 λεπτ.
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 λεπτ.