
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 portions
Υλικά
White balsamic reduction (see Tips)
-
lemon zest only, no white pith1
-
white balsamic vinegar500 g
-
dry sherry50 g
-
raw sugar80 g
-
dried bay leaves2
-
white peppercorns8
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
Lamb rack
-
water600 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
parsnips peeled and cut into pieces400 g
-
lamb rack well trimmed and cut into two small racks1
-
sea salt plus extra to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh rosemary4 sprigs
-
garlic cloves3
-
snow peas ends trimmed100 g
-
olive oil20 g
-
Port60 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
825 kcal /
3467 kJ
Πρωτεΐνη
61.7 g
Λιπαρά
45.5 g
Υδατάνθρακες
31.4 g
Φυτικές ίνες
9.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef tacos
25 λεπτ.
Creamy chicken curry and rice
45 λεπτ.
Chunky bolognese
50 λεπτ.
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 λεπτ.
Kid-friendly butter chicken
35 λεπτ.
Chicken teriyaki
20 λεπτ.
Chinese-style chicken
25 λεπτ.
Curried sausages
40 λεπτ.
Shepherd's pie
55 λεπτ.
Beef stroganoff
35 λεπτ.
Sticky sesame chicken
40 λεπτ.
Thai green chicken curry
30 λεπτ.