Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork and apple cider stew
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
fresh sage leaves8
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
butter cut into cubes60 g
-
fennel bulb trimmed and thinly sliced½
-
eschalots peeled and cut into halves4
-
shortcut bacon rashers cut into strips2
-
parsnip (approx.110 g), cut into pieces (2-3 cm)1
-
carrots (approx. 90 g), cut into pieces (2-3 cm)2
-
pork fillet cut into cubes400 g
-
pearl barley50 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 - 2 tsp
-
alcoholic apple cider300 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
dried bay leaf1
-
ground black pepper½ tsp
-
sea salt to taste1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
505.6 mg
Πρωτεΐνη
55.8 g
Θερμίδες
3435.6 kJ /
821.2 kcal
Λιπαρά
33.6 g
Φυτικές ίνες
14.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
18.4 g
Υδατάνθρακες
77 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet and spicy beef short ribs with polenta
4h 25 min.
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15 min.
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20 min.
Mexican pulled pork
28h 10 min.
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 min.
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15 min.
Steak tartare
10 min.
Beef Burgundy
1h 45 min.
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4h
Cabbage rolls
1h 50 min.
"Moussaka" bowl
45 min.
Risotto bolognese
45 min.