
Συσκευές & Αξεσουάρ
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beef flank cut into pieces (5 cm)500 g
-
piece fresh ginger7 cm
-
garlic cloves6
-
brown sugar40 g
-
chilli broad bean paste to taste50 - 70 g
-
sesame oil40 g
-
soy sauce50 g
-
white rice300 g
-
water1000 g
-
canned baby corn drained and cut into halves (approx. 235 g after draining)410 g
-
carrot cut into matchsticks1
-
red capsicum (small), cut into thin slices1
-
red cabbage sliced150 g
-
sea salt⅛ tsp
-
fresh coriander leaves only, to garnish
-
spring onion/shallot cut into slices, to garnish1
-
sesame seeds to garnish1 tbsp
-
kimchi to serve120 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
593.7 kcal /
2484.1 kJ
Πρωτεΐνη
36.3 g
Λιπαρά
24.3 g
Υδατάνθρακες
60.9 g
Φυτικές ίνες
6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.4 g
Νάτριο
1658.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky bolognese
50 λεπτ.
Beef tacos
25 λεπτ.
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 λεπτ.
Kid-friendly butter chicken
35 λεπτ.
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1ωρ. 15 λεπτ.
San choy bau (Matt Sinclair)
30 λεπτ.
Sticky sesame chicken
40 λεπτ.
Creamy beef curry
1ωρ. 15 λεπτ.
Beef stroganoff
35 λεπτ.
Chicken teriyaki
20 λεπτ.
Creamy chicken curry and rice
45 λεπτ.
Meatballs with tomato sauce
40 λεπτ.