Risotto aux cèpes

Risotto aux cèpes

3.8 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 1 bouquet de persil frais
  • 30 g d'échalotes
  • 300 g de cèpes frais coupés en morceaux
    40 g de champignons déshydratés, préalablement réhydratés et essorés
  • 30 g d'huile d'olive
  • 320 g de riz spécial risotto, type arborio (14 min de cuisson)
  • 60 g de vin blanc sec
  • 800 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
    1 c. à café bombée de fond de viande maison
  • 30 g de beurre coupé en morceaux

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 444 kcal / 1861 kJ
Πρωτεΐνη 8.1 g
Λιπαρά 14.4 g
Υδατάνθρακες 69.5 g
Φυτικές ίνες 2.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων