
Συσκευές & Αξεσουάρ
Nyonya curry chicken bun
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Dough
-
water120 g
-
sugar50 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour350 g
-
milk powder30 g
-
egg1
-
unsalted butter room temperature40 g
-
sea salt½ tsp
Nyonya curry chicken filling
-
chicken Marylands skin on, cut into pieces (3 cm - see Tips)1200 g
-
Nyonya spice paste150 g
-
Madras curry powder20 g
-
sea salt½ tsp
-
vegetable oil to grease
-
coconut milk200 g
-
egg lightly beaten1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
630 kcal /
2646 kJ
Πρωτεΐνη
35 g
Λιπαρά
36.6 g
Υδατάνθρακες
40.9 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.1 g
Νάτριο
1054.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef tacos
25 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Chunky bolognese
50 Min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 Min
Kid-friendly butter chicken
35 Min
Chicken teriyaki
20 Min
Chinese-style chicken
25 Min
Curried sausages
40 Min
Shepherd's pie
55 Min
Beef stroganoff
35 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Thai green chicken curry
30 Min