馬鈴薯牛肝菌濃湯

馬鈴薯牛肝菌濃湯

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 整株西洋芹 ,切小塊
    50 克
  • 紅蘿蔔 ,切小塊
    50 克
  • 洋蔥 ,切小塊
    50 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • 奶油,有鹽或無鹽
    40 克
  • 1200 克
  • 馬鈴薯 ,切小塊
    400 克
  • 乾燥牛肝菌
    20 克
  • 乾燥馬郁蘭
    1 茶匙
  • 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
    1 塊
  • ,依個人口味調整
    1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 176 kcal / 737 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 20 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων