瑞士薏仁燉牛肉湯

瑞士薏仁燉牛肉湯

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 洋蔥 ,切對半
    80 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊 (3公分)
    60 克
  • 韭蔥 ,切塊 (3公分)
    100 克
  • 根芹菜 ,切塊 (3公分)
    100 克
  • 瑞士風乾牛肉 (Bündnerfleisch),切條 (2公分)
    100 克
  • 無鹽奶油
    30 克
  • 珍珠薏仁
    80 克
  • 900 克
  • 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
    2 塊
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)
    100 克
  • ,依個人口味調整
    1 小撮
  • 胡椒粉 ,依個人口味調整
    1 小撮
  • 新鮮平葉巴西利 (約10克),僅取葉,切碎
    ½ 把

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 273 kcal / 1137 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 19 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων